Tunelul UV Dinies a fost special conceput pentru dezinfectarea suprafețelor ambalajelor și alimentelor. Utilizările posibile sunt foarte diverse și variază de la ecluzele de producție în zonele cu îngrijire ridicată până la dezinfecția ambalajelor. Pentru a îndeplini cerințele HACCP, tunelul UV este prevazut cu protecție împotriva așchiilor de sticla care pot aparea la spargerea accidentala a lampilor. Datorită structurii sale modulare, tunelul UV poate fi adaptat cu precizie la cerințele dumneavoastră de produs și proces. Capacele cu balamale permit mentenanta si intretinere foarte usoara.
Schimbarea lămpilor UV-C este, de asemenea, foarte ușor de făcut
TERMEN DE LIVRARE : 14 saptamani de la acceptarea comenzii
Durata de livrare: 7-14 ZILE
DECIZIA DE EXECUȚIE (UE) 2016/398 A COMISIEI din 16 martie 2016 de autorizare a introducerii pe piață
a pâinii tratate cu UV ca aliment nou în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 258/97 al Parlamentului European și al Consiliului (notificat în temeiul referință C(2016) 1527)
PROBLEMA : viruși, bacterii, mucegai și spori in ambalaj și alimente
Contaminarea fructelor, legumelor și cărnii
Perioada de valabilitate scurtă a produselor
riscuri pentru sănătatea consumatorilor
SCOPUL: prelungirea duratei de valabilitate
prevenirea epidemilor
Boli transmisibile ale virusurilor, bacteriilor și prevenirea mucegaiului
Prevenirea alimentelor contaminate și ambalaj
Produsele sunt transportate prin tunelul UV pe o bandă transportoare la o viteză reglată. Acesta conține mai multe tuburi UV-C, care asigură distrugerea microorganismelor prezente pe suprafața produsului.
La dezinfectarea cu tunelul UV, dezinfecția la 360° este garantată, deoarece tuburile UV-C extrem de eficiente sunt folosite din toate părțile, care distrug germenii, bacteriile și sporii existenți într-un timp foarte scurt.
Ca rezultat, obțineți un produs fără contaminare microbiană.
Lămpi UV-C foarte eficiente, cu o lungime de undă de 254 nm, sunt folosite în tunelul nostru UV Dinies. Această lungime de undă are proprietatea de a modifica ADN-ul microorganismelor în așa fel încât reproducerea să nu mai fie posibilă.
Zone de aplicare ale tunelului UV